Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Régebben imádtam olvasni, azonban az utóbbi 2-3 évben valamiért ez a lelkesedés alábbhagyott, azonban végre újra elszántam magam, és szeretném megvásárolni életem első ebook olvasóját.
A keret maximum 20-25 ezer forint lenne. 90%ban itthon olvasnék napközben, vagy esténként a szobámban, vagy jobb időkben a kertben. Hordozni nem nagyon hordoznám. Habár nem tudom ez mennyire releváns. Semmi extra funkcióra nincs szükségem, csak olvasni szeretnék rajta. A könyveket kábellel szeretném rárakni, sem wifire sem pedig felhőre,sem direkt vásárlásra nincs szükségem. Főként magyarul, de van pár angol könyv is, szóval a szótár nem lenne rossz. Az érintőkijelző nem szükséges,de ha van sem probléma, ezt még nem döntöttem el. Ugyanígy vagyok a háttérvilágítással.
Remélem mindent leírtam ami szükséges, és előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest