- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
válasz
Ajándékok #15079 üzenetére
Végül boldog tulajdonosa lettem az aura one-nak, mely 300dpi pixel sűrűséggel rendelkezik. Előtte kindle volt nálam. Hidd el, nagyon is jó az a 300dpi. Véleményem szerint sokkalta közelebb áll ily módon egy igazi könyv élményhez. Sluszpoén a színhőmérséklet állításának lehetősége, abszolút papírnak ható a képminősége.
Más :
Nagyon meglepődtem mennyire homogén a megvilágítás. Egyáltalán nem lehet észrevenni hol vannak az égők. Mindenhol egyenletesen világít.
Egy napja van nálam de azóta le nyomtam vele egy kisebb regényt. Nagyon gyors a rendszer, jól átgondolt. A jegyzeteim rögtön elérem nagyon könnyen kapcsolódik a wikihez ha szükség van rá. Minimalista a design, tetszik hogy nincs be süllyesztve a kijelző. Nagyon kellemes hatást biztosít.
A műanyag ház sem recseg ropog elég jó az összeszerelés... Bár 80 ropiért talán el viselt volna néhol fémet. ( De lehet ez csak az én mizériám...)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged