Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
válasz
Ajándékok #15079 üzenetére
Végül boldog tulajdonosa lettem az aura one-nak, mely 300dpi pixel sűrűséggel rendelkezik. Előtte kindle volt nálam. Hidd el, nagyon is jó az a 300dpi. Véleményem szerint sokkalta közelebb áll ily módon egy igazi könyv élményhez. Sluszpoén a színhőmérséklet állításának lehetősége, abszolút papírnak ható a képminősége.
Más :
Nagyon meglepődtem mennyire homogén a megvilágítás. Egyáltalán nem lehet észrevenni hol vannak az égők. Mindenhol egyenletesen világít.
Egy napja van nálam de azóta le nyomtam vele egy kisebb regényt. Nagyon gyors a rendszer, jól átgondolt. A jegyzeteim rögtön elérem nagyon könnyen kapcsolódik a wikihez ha szükség van rá. Minimalista a design, tetszik hogy nincs be süllyesztve a kijelző. Nagyon kellemes hatást biztosít.
A műanyag ház sem recseg ropog elég jó az összeszerelés... Bár 80 ropiért talán el viselt volna néhol fémet. ( De lehet ez csak az én mizériám...)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest