- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
[mate]
csendes tag
Nekem UT2003 demo-ja simán megy 1024-ben ATI Radeon 7500-al(Built by ATI,64M DDR)...szal a kész game-em ha nagyot löknek rajta akkos is csak elmegy majd 800*600 def. grafban.Jó mondjuk mellette van 1800+ xp.
Bye -
delacroix
csendes tag
Helloka,
Mostanság hogy képkártya csere elött állok, nézegettem a játékokban mi hogyan teljesit. Láttam, hogy az UT2003-hoz már gyenge lesz az xp1600os gf4ti4200-al is (egyelöre ezt akartam megvenni). Az UT sztem legjobban a jo kis glide-dal futott, sajnos kivégezték szegény 3dfx-et. (kár,hogy nem akarnak kiadni vmi hasonlot a mai kártyákhoz). A microsoft az xp elött bejelentette, hogy opengl-t nem fogja támogatni a winf*s. Köszönjük meg, mert az UT már DX-es (ha jol olvasom az unreal oldalán). Érdekes, hogy OpenGL-t használ a legtöbb profi 3d renderelö prg, és az OpenGL alatt sokkal jobban futnak a játékok. Sztetek miért nem irják a játékokat inkább OGL alá? Nem hiszem, hogy a dx annyival jobb lenne, bár rengeteg uj dolgot raknak bele naprol napra, de cserébe a gépüónket is dobálhatjuk ki ahogyjön ki az uj dx. Minden dx generációhoz új képkártya, erösebb proci kell.
ps: nem tudom miért irtam le, talán mert felidegelt, hogy a következö játékok már nem fognak futni csakha új gépet veszek.
Aktív témák
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest