- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- iPad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
delacroix
csendes tag
Helloka,
Mostanság hogy képkártya csere elött állok, nézegettem a játékokban mi hogyan teljesit. Láttam, hogy az UT2003-hoz már gyenge lesz az xp1600os gf4ti4200-al is (egyelöre ezt akartam megvenni). Az UT sztem legjobban a jo kis glide-dal futott, sajnos kivégezték szegény 3dfx-et. (kár,hogy nem akarnak kiadni vmi hasonlot a mai kártyákhoz). A microsoft az xp elött bejelentette, hogy opengl-t nem fogja támogatni a winf*s. Köszönjük meg, mert az UT már DX-es (ha jol olvasom az unreal oldalán). Érdekes, hogy OpenGL-t használ a legtöbb profi 3d renderelö prg, és az OpenGL alatt sokkal jobban futnak a játékok. Sztetek miért nem irják a játékokat inkább OGL alá? Nem hiszem, hogy a dx annyival jobb lenne, bár rengeteg uj dolgot raknak bele naprol napra, de cserébe a gépüónket is dobálhatjuk ki ahogyjön ki az uj dx. Minden dx generációhoz új képkártya, erösebb proci kell.
ps: nem tudom miért irtam le, talán mert felidegelt, hogy a következö játékok már nem fognak futni csakha új gépet veszek.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest