- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
REAL WORLD
tag
Hű! Ez hajnali 2-kor egy kicsit meredek volt! :-)))
Szóval vegyük figyelembe, hogy még nem vagyok profi ezért ha lehetne egy kicsit részletesebb magyarázatot. Bár lehet, hogy reggel elolvasva, végiggondolva fel fogom fogni. De valószínűbb, hogy nem.
Tehát VobEdittel szétszedtem a filmet. Extrák nem érdekeltek, egyelőre a menüről is lemondok. Kaptam egy m2v fájlt, vagy 5 ac3-t és egy csomó sup-ot. Gondolom a VTS_01_0.20 és a VTS_01_0.2a az ami nekem kell. Hangból a VTS_01_0.80 és amit átkonvertáltam mp2-be. E-mailen küldöm az eredeti és az általam elkészített ifo fájlokat. Nem gondoltam, hogy ilyenkor még reagál vki és nem alszik! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest