Hirdetés
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pami5
aktív tag
válasz zsizsef #14833 üzenetére
W10 64 bit az OS. A Nero CD-DVD Speed 4.7.7.16 verzió nem látja a IHAS224 B írót. Van ötletetek, hogy miért?
Az iHAS224 B tesztképes író. Az eszköz kezelőben szerintem szerepelnie is kell. Ezt mutatja, hogy a többi (általad is felsorolt prg.) "látja", tehát a driver-e is jó.
Szerintem a gond az lehet, hogy a "registry"-ben az író le van tiltva ! (szoktak ilyet csinálni !)
Esetleg az is lehet, hogy W10 op. rendszerrel ez a Nero CD-DVD Speed nem kompatibilis.
Ez esetben megkísérelheted az alábbi linket:http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=2630&k=32
(Nero CD-DVD Speed v4.7.75 (magyar) - CD/DVD sebességteszt)Én Win7-en, iHAS624 B-vel használom, kifogástalan.
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
jeni
félisten
válasz zsizsef #14833 üzenetére
Ha kérdés arra vonatkozik,hogy maga a Nero nem látja teszt módban akkor arra nem alkalmas az író.
Maga a Neró író progi se látja ha nem teszt módban van?Az alábbi amit írók az a Windows rendszerre vonatkozik.
BIOS?
Ha ott nem látod akkor kábel csere vagy csati csere (más helyre dugd be).
Ha egyik sem akkor marad a végső,hogy egy másik gépbe (ez az ritkább eset)
berak,ha ez sem segít akkor kipurccant az író.[ Szerkesztve ]
-
pami5
aktív tag
válasz zsizsef #14810 üzenetére
Igen, hihető ! Ez egy nagyon jó írás ! Sok esetben egy Blu-Ray író is nagyon szépen megírja az adott (nem mindegyik !) lemezt. Természetesen kell hozzá a jó fw.-sebesség-MID alkalmazása.
Ne vegyél semmit, teszt szempontjából a Lite-ON iHAS 224B (ha jól van beállítva) megfelel, jobb lehet, mint a Blu-Ray író, mert a fontos és nem mellékes "Jitter"-t is méri, ami DVD-nél 12% lehet, több film - SD - esetén max. 14%.
Ha saját részre tesztelsz, így is jó."Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
pami5
aktív tag
válasz zsizsef #14737 üzenetére
Üdv!
A Pio BDR 209M író eredendően a BD lemezek írásához való, de a "sima" DVD lemezeket is - sok fajtát - elég jól írja.
Ha van 7260S íród, nyugodtan szereld be. Jó fw-el és sebességgel csodákra képes, jobb eredményeket kaphatsz, mint az említett BD íróval. Az említett Maxell lemezt én is használom, tartósság és írás minőség szempontjából jól teljesít. Van benne "gyártási ingadozás" - kb. 10% - de az ára ezt kompenzálja, szerintem még így is olcsó!
üdv. pami5"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
Recyclicator
csendes tag
válasz zsizsef #10074 üzenetére
Üdv!
A határozott igenhez, még van hátra kísérletem. Op.rendszer XP prof. ,íróprogram ImgBurn .HP 550 laptomom USB vezérlője talán nem sikerült elég precízen. Esetleg a külső házam chipjével nem kielégítően működik együtt. Az "Eszköz Puffer" ATA-s optikák esetében elég gyanúsan imbolyog,a SATA-sokhoz képest. Belső memóriájuk minél nagyobb; annál kisebb az ürülés mértéke. (Próbáltam gyárilag belőtt LG külső "házas" írót másik optikával : sajátjával volt a legbiztosabb. 5-8 % -os támolygás itt is volt.)
Fontos adalék -szerintem- : a DVD írás még a csúcsán; bizonyos Pioneer írókhoz volt firmware külső és belső használatra külön. Talán, ez nem a hivatalos oldalról, és talán "Buffalo" crossflash segítségével.
Nejem Dell notiján teszek próbát, esetleg,- avagy utána beszerzek egy PCIe USB kártyát.
(Akkoriban ppeter ajánlásával választottam márkát íróban-lemezben, és hozzá írási metódust, no meg íróprogramot. Ugyanis a minőséget hitelesen mérni nem tudtam. Most, a kivezető sávban a lehető legtudatosabb írás, és a saját állandó kontroll lehetősége felértékelődött számomra is.)[ Szerkesztve ]
Pálinkában ázott májjal. Küllők közé szorult lábbal. Vajon meddig bírom , háton? Útközépen fekve, nyáron. P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Seagate 3TB os HDD 3,5
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest