- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz
Flashget #9180 üzenetére
Rendben én elfogadom a te álláspontodat is, másoknak esetleg véleménye erről ?
De szerintem s meglátásom szerint mivel multitaszkos operációs rendszer pl a Win 7és van elég memóm (4Gb) íráshoz (cd/dvd/Blu-ray) X2 II 250 Athlon elegendő processzor teljesítmény Legalább az egyik írom megbízható tesztképes (is) Plex 880Sa
ezért kicsit fura hogy csak üljek és írás alatt még egy nyavad winamp vagy egy total commander sem futhat sőt a netet sem böngészhetek.Ez számomra igazán elfogadhatatlan 5-10 évvel ezelőtt még igaz lehetett a buffer nélküli cd írók korában de ma már hihetetlen.
De lehet hogy én vagyok kicsit butuska és nem hozzáértő.
De az álláspontodat furcsának tartom.
UI: mivel már léteznek 2-4-6 magos processzor is, s külömböző memória címekre elkülönítet memória helyre kerülnek az írandó adatok s ez s a íróban lévő puffer is ami 2-4- 6 MB is lehet gondoskodik arról hogy gyorsan és pontosan jussanak el az adatok az íróhoz s az íróban onnan pedig a lemezre.
De ebbe jobban nem mennék bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest