Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz
Flashget #9180 üzenetére
Rendben én elfogadom a te álláspontodat is, másoknak esetleg véleménye erről ?
De szerintem s meglátásom szerint mivel multitaszkos operációs rendszer pl a Win 7és van elég memóm (4Gb) íráshoz (cd/dvd/Blu-ray) X2 II 250 Athlon elegendő processzor teljesítmény Legalább az egyik írom megbízható tesztképes (is) Plex 880Sa
ezért kicsit fura hogy csak üljek és írás alatt még egy nyavad winamp vagy egy total commander sem futhat sőt a netet sem böngészhetek.Ez számomra igazán elfogadhatatlan 5-10 évvel ezelőtt még igaz lehetett a buffer nélküli cd írók korában de ma már hihetetlen.
De lehet hogy én vagyok kicsit butuska és nem hozzáértő.
De az álláspontodat furcsának tartom.
UI: mivel már léteznek 2-4-6 magos processzor is, s külömböző memória címekre elkülönítet memória helyre kerülnek az írandó adatok s ez s a íróban lévő puffer is ami 2-4- 6 MB is lehet gondoskodik arról hogy gyorsan és pontosan jussanak el az adatok az íróhoz s az íróban onnan pedig a lemezre.
De ebbe jobban nem mennék bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hyundai, Kia topik
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogwarts Legacy teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hosszabb videón a hamarosan megjelenő Tempest Rising című RTS (PC)
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- WD Purple 2TB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest