Új hozzászólás Aktív témák
-
punish3r
aktív tag
vettem jvc +os lemezeket és nem hajlandó megírni az íróm. pioneer dvr-111D átflash-elve L-re 1.29 FW. Már több száz lemezt megírtam (főleg verba, anno panasonic), de nem volt még ilyen probléma, nero-ból is feltettem a legújabbat, de így se jó.
Olyan hibaüzenetet ír ki, hogy lézer beállítási hiba, illetve néha azt, hogy belső eszköz hiba.
2 másik íróval próbáltam (NEC + Toshiba Samsung) és ott megírja minden gond nélkül + haverok is szépen írják.
Ha a másik íróval megírom, beteszem a pio-ba ugyan úgy felpörög, mint ahogy eddig szokott, de nem lát semmit a lemezen. Ha viszont üresen teszem be az íróba, jelzi, hogy üres lemez, de meg nem írja semmi pénzért!
Találkozott már valaki ilyen problémával? Mi lehet a megoldás?
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Politika
- E-roller topik
- Ukrajnai háború
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Western Digital Elements 2 TB HDD eladó
- Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe ssd eladó /Garanciás/
- (új, bontatlan) ADATA Ultimate SU650 120GB (Foxpost:+1400Ft)
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe M.2 (Foxpost:+1400Ft)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest