- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Megint egy kicsit off, de furdal a kíváncsiság. Az egyik ismerősöm szentül megvan róla győződve, hogy amennyiben mp3-at írok vissza audióba, akkor annak javul a minősége.Az biztos, hogy a terjedelme nagyobb lesz,de a minőséges is javulna, ezt nem tudom elhinni.Fordítva biztos hogy romlik a minőség. Valaki megerősíteni vagy megcáfolná az állítását?
-
ragazzo
őstag
Nem tartozik szorosan ide,de talán valaki tudja a választ.Ha van egy változó bitrátájú mp3 hangom, amiből szeretnék audiót csinálni.Lesz vele problémám?
-
ragazzo
őstag
Akkor véleményetek szerint ha nem annyira szükséges a jó minőség, elegendő ha mindent a cloneDVD 2-vel csinálok végig.Mert ugye az feloldja a másolásvédelmet, áttömöríti a DVD 9-et DVD 5-be, és kiírja a filmet. Csináltam eddig Shrinkkel is, de miután annyira szarholtátok inkább nem használom. A CCE-ből egyenlőre trial verzióm van, meg nekem egy kissé bonyolultnak tűnik.
-
ragazzo
őstag
Erdőke! Szerinted a Clone DVD2 valóban ugyanazt megcsinálja mint a Decrypter+DVD2ONE+NERO csak egy folyamatban az egészet?Illetve az is érdekel, hogy a ''minősége'' is olyan lesz mintha monjuk Shrinkkel vagy a DVD2ONE-al csináltam volna?Mert valami ilyesmit olvastam a 2000 hozzászólással ezelőtt.Csak kíváncsi lennék a te véleményedre is.
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
Csak a DVD to One letöltési helyére lenne szükségem.Az itteni kereső csak egy hozzászólást írt ki, a google pedig sok hülyeséget.Azt tudom hogy 1587 hozzászólás volt már ebben a témában, de nekem nem hozza ki.Köszi! -
ragazzo
őstag
120 percre gondoltam,de akkor legyen 4,7G alatt a film.Akkor nem kell tömöríteni?Tegnap decrypterrel leszedtem a filmet,és Neroval megírtam.Különbséget nem láttam a kettő között.A decrypterben még nem megy minden beállítás,de majd rákeresek valahol.
-
ragazzo
őstag
Kérdés:amennyiben a megírandó film csak 120 vagy kevesebb,akkor is érdemes végigcsinálni a Decrypter+CCE+Nero menetet,vagy elegendő a Decrypter+Nero.Mert nagyobb méretnél azt írtátok hogy így érdemes hogy ráférjen és jó legyen a minősége.
-
ragazzo
őstag
Újoncos kérdés lesz:
Miért kell az AnyDVD a védelem feloldásra,ha a Clone DVD tudja?Igaz-e,hogy a DVD Shrink is feloldja a védelmet? (mert valahol ezt olvastam róla)
Mielőtt bárki letorkolna,hogy erről már volt szó,elmondanám hogy nincs kedvem több ezer hozzászólást végigolvasni.És tudom hogy segítőkészek vagytok.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest