- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Watt25 #13397 üzenetére
hát nem tudom, első blikkre lenne mondjuk 7-8, vagy 10k-m a célra, vagy ha kell, lehet több valamivel... nincs semmim még a célra, szóval bármi jöhet ami kell hozzá (erősítős antenna, bármilyen stick, stb). Amit a gépem felől nyújtani tudok az egy usb foglalat (az is már elosztóról, sok a kütyü
)
Szóval miket lenne érdemes venni? az edigital-ban főként antennákat láttam hirtelen, máshol meg MPEG2 (Tudom hogy nem jó) meg mindenféle csodákat látni, de azt sem tudom pontosan milyen eszközt keressekcélszerűbb lenne akkor egy sima stick-et venni és bedugni az elosztóba, aztán majd később ha fizetőst is akarnék, akkor vegyek egy, ismétcsak usb-s smartcard olvasót is? együtt tudnak működni?
-
Üdv
Ha már átállás (bár vagy 2 éve megvagyok tv nélkül
), felmerült hogy esetleg beruházzak egy dvb-t dekóderbe
Szóval PC van, tévé nincs, Miskolc közepén lakom, elvileg jó lefedettséggel. Mire van szükségem? Egy sima valamilyen usb stick elég a szobai vételhez? (panelban lakom, bár kb egy kartávolságra van a gép az az erkélytől). Extra antenna kell valahova? hosszabbító, hogy kintebb tegyem az antennát? Alapvetően olyan kellene, amivel esetleg ha úgy adódna, mindigtv-s előfizut (Vagy valami hasonlót) lehet igényelni, tehát connax kártyás. van egyáltalán más földfelszíni szolgáltató? A térkép szerint elvileg van itt vétel mindenre (alap, családi, hbo)
Szóval kb mekkora költséggel kalkuláljak, mire lenne szükségem, és milyen márkát ajánlotok? (olvasgattam vissza, de sokmindenki tv-hez keresett cuccot, én meg most belezavarodtam hogy az itemek közül melyik jó nekem és melyik nem)köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest