Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleeper987
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Tegnap próbálkoztam, a szlovák dvb-t-t levadászni, és legnagyobb megdöbbenésemre, az egyszerű tesco-s szobaantennát elfektetve a tetőn 100/100-al bejött a szlovák 2-es Mux a 474 Mhz-en (21-es csatorna). Vétel helye Bp. XVI.ker Sashalom domb tető. Ezek szerint aki kicsit magasabban lakik annak érdemes rá keresni hátha. Fontos hogy függőleges-re állítsuk az antennát.
Üdv. -
Sleeper987
csendes tag
válasz
karpatia30 #9173 üzenetére
Üdv!
Nekem egy ilyen teljesít már jó ideje szolgálatot és csak dícsérni tudom!
DVB-T,-C, analóg ezeket tudja tisztességgel. DVBViewer szépen kezeli.
Én PR-telecom digitális kábelt(dvb-c) nézek rajta már jó ideje!
Csak kódolatlant tud!Üdv!
Sleeper987
-
Sleeper987
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7784 üzenetére
Antenna adapter dvb-t tuner rf koax mcx konverter
Nekem egy héten belül itt volt, sima levélben. de biztonságosan becsomagolva.
-
Sleeper987
csendes tag
Üdv! Nekem 1001ha van és próbálkoztam dvb-t-vel, de csak az Autonómia jön be vele élvezhetően, a többi sd nem. A hd adások egyértelműen diavetítésként jönnek. Érdekességként ugyanez a gép a svájci dvb-t esetén tökéletes (MPEG2), és gyakorlatilag bárhol a kis hozzáadott antennával fogható, míg itthon csak "komoly" antennarendszerrel...
-
Sleeper987
csendes tag
Az RTL teszt üzemmódban a dunák mellett!
-
Sleeper987
csendes tag
Hát tegnap csak szedegettem föl az államat a földről. Tv tunerrel most először láttam élőben hd-t a monitoromon (ill. "csak" hd-readyt), hát fenomenális. Már a stúdió képek is szebbek voltak az eddig látottaknál pedig az csak felkonvertált 16:9 volt de utána a stadionbeli nyitóképek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest