- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
A Digi Sport logójába bele lett írva a HD. Ez hol van/lesz?
-
ronson
őstag
válasz
wassermann #3574 üzenetére
Szerintem meg ez így nem igaz.
Mert más a technológia. A MPEG4 streamet persze hogy 1:1-ben teszi fel, hiszen ebben nincs is eltérés, de a sugárzási technológia más, így mindhárom szabvány más modulációt igényel.
-
ronson
őstag
Meg tudná valaki mondani, hogy amit a digi ad DVB-C STB-ot az HBO-hoz, azon van HDMI?
-
ronson
őstag
Valszeg lesz HD adás, mert a közszolgálati adók, márcsak presztízsből is ragaszkodnak hozzá. Az új MTV székházban lesz HD stúdió, de mivel kevés a pénz és ott is megszorítás van, ezért azt az egy szál HD közvetítő kocsit amit terveztek azt lehúzták a listárol, pedig szerintem igazából a HD-nek csak akkor lett volna értelme(sport-, koncert-, színházi- és rendevényközvetítések). Annyira perverz meg már csak nem vagyok, hogy Balóra vágyak HD-ben.
-
ronson
őstag
Most néztem a tervet, Miskolc a legvégén van
, remélem a Tokaji adást rendesen lehetesz fogni, mert ha nem:
-
ronson
őstag
válasz
Tesztelo.hu #695 üzenetére
Miért ne venné a nép plána ha olcsó lesz. Úgy is csak azt mondják a kereskedők, hogy ez már ismeri a digitális szabványt. Aztán meg ha majd a vevő megy vissza reklamálni, akkor meg nagy sajnálattal közlik, hogy ők nem tehetnek róla, hogy a AH más szabványt választott.
-
ronson
őstag
Esetleg valaki nem tudna lementeni 1-2 perc olimpiai adást eredeti HD-ben. Kíváncsi vagyok a minőségére. Egyébként jól kitalálták az átállást, gratulálok nekik
, jó reklám lett volna az olimpia.
Na nem baj remélem 4 év múlva HD-ben nézem, több magyar arannyal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest