- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Netrat
csendes tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Én még ugyan nem gondoltam rá, de az MPC/MPC-HC szerintem nem tud beállítani egy tunert a vételi frekvenciára. A driver nem szokott "beállító/hangoló" dialógusablakot tartalmazni és az MPC/MPC-HC-ban sem tudok ilyen beállítási lehetőségről.
Hát pedig, de.
Nekem egy AVerMedia DVB-T Super007-es PCI kártya van a gépemben, és telepítéskor kipróbáltam, hogy a gyári AVer driverek nélkül mi az ábra. Windows He7es van a gépemen, 64 bites. Nos a Media Center minden különösebb biztatás nélkül szépen megkereste és beállította a csatornákat. A vétel/képminőség még mintha valamivel jobb is lenne, mint a kártyához kapott AVer driverrel és programmal, ennek ellenére a kipróbálás után az AVer cucca mellett döntöttem, mert utálom a Picipuha különböző elvetélt médialejátszási kísérleteit, a Windows Media Player is alapállapotban le van dózerolva a gépemről.

Ha valaki a PC-s DVB-T megoldást szeretné, és még nem döntött a vasról, akkor jó szívvel ajánlom a fenti tunerkártyát. Mindent tud, amit tudnia kell, és elég jól tudja, lepkeantennával, padlóig föltekert erősítővel 50 klickről fogom az adást még élvezhető minőségben. A tunerhez jár a távirányító, bár azt a Windws Media Center nem kezelte.
És az alapkérdéshez: abban a notiban valószínűleg csak opcionális a tuner, de valójában nincs beleépítve, ha a "gyárilag" előtelepített Windows nem tud róla. Ilyet láttam már pl. szervizre hozott HP notiban, de valószínű, hogy más márkáknál is képesek kispórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő