Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szencso
csendes tag
Sziasztok! van egy eladó Thomson Antennám usb 300 típusú! telekre vettem az usb-s tuneremhez, de kiesik a mindig tv hatóköréből. Talán 5-ször volt használva, nem kell hozzá külső adapter, a laptopra usb-n keresztül lehet rákötni, azon kapja a tápját, de van hozzá adapter is... Belső erősítős, digitális és analóg jel vételére alkalmas. Ára 5000Ft. Ha vkit érdekel privit írjon! További szép napot!
-
Szencso
csendes tag
sziasztok! tudtok nekem ajánali vmi olyan hordozható antennát amit érdemes lenne megvenni? autóban szeretném használni analóg illetve digitális vételre(feltehetőleg ahol van), csak nem tudom melyiket lenne érdemes technikailag kiválasztani. Nézegettem hogy a terratecnek van egy usb-s antennája (terratec CINERGY XS), és a könignek is van egy hasonló (KN-DVBT USB10), de nem tudom ezeket érdemes e megvenni. Amit még láttam 12V-ra az a Hirschmann auta de azt nagyon drágállom meg alacsony az erősítése. a 88%-os lefedettség csak akkor érvényes ha nagy teljesítményű az antennád vagy csak jól hangzik? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann