Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Sziasztok ÜDV !
Nagy tisztelettel szeretném kérdezni (lehet BAROMSÁGOT kérdezek akkor elnézést) DE, lehet e felvenni PC-vel+tvkártyával vagy akármilyen kártyával UPC-s kábelen jövő tv adást.. ???
Analóg jel jön ugye az 33 csatorna azt fel tudom venni a vinfast 3000deluxe-al..de az emelt csomagban lévő tartalmak ami sima SD adás azokat nem érem el mivel a boxban lévő "sim" kártyát nem tudom sehova sem dugni... gondolom ez lehetetlen kategória de tippet kaptam hátha van itt pár IGEN OKOS jóember és segít !!Köszönöm szépen előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest