Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Nekünk ilyen Wayteq HD-95CX/95RF van, ilyet is szereltünk mindenhova - fizetős vendégeknek (építettünk pár "fejállomást" ilyenekből, pár hónapja mennek 0/24-be, és még senki nem panaszkodott rájuk) - Alcor HD2600-okból cseréltünk már párat (bár a párszázból amit felszereltünk elég jó arány
).
Ergo ha nincs semmi különleges igény, akkor jó lehet. Vettem is már fel vele, játszottam is le, ment szépen. -
Rick4
félisten
Szerintem fleasheld újra, ill külső tápos HDD-vel is megpróbálhatod, szerintem azzal menni fog, szimplán csak nem tud 500mA-nyi áramot kiadni. ez utóbbi lehet kiszáradó kondik miatt, ami anyagárban 2-300Ft lenet, hozzáértőnek 10-15 perces meló. Ezt előbb nézetném meg, mint ahogy flashelek, nehogy a rossz kondi miatt a flashelés is megálljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Amazon
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged