- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Doky586 #19497 üzenetére
Köszi neked és Atomantiii-nak.
Hát nem látok más megoldást, hogy elmegyek egyszer és megnézem.
A bónusz dolog, hogy a box távirányítója, amit elküldött, tényleg rossz.
Szétszedtem, forrasztásokat újraforrasztottam, úgy sincs infra jel. Gondolom a csatorna újrakeresést csak távirányítóval lehet megtenni?
Már néztem hozzá utángyártottat, találtam 1900-ért. -
zolnagy
őstag
-
garga01
őstag
válasz
Doky586 #19427 üzenetére
Megtaláltam, a programot ALI PC tool-nak hívják, pl. innen letölthető, itt van leírás képekkel is, hogy működik. Sok éve volt mikor próbálkoztam vele, de már arra se emlékszek sikerült-e. Viszont a readme-ban van pár megkötés, a legszebb a 32 bites Windows
Config fájlban forrás, cél útvonalakat írd át. DOS-os abalkban fut a dekóder cucc, ékezetek és szóköz kizárt az útvonalban.
-
garga01
őstag
válasz
Doky586 #19425 üzenetére
Nem arra írtam, hogy az lehetetlen. USB vevővel, vagy PCI tunerkártyával (kábel, műholdas, földi) lehet nézni PC-n kódolt adásokat, kártyaolvasóval, vagy megosztással is és ha felveszed, akkor az már dekódolt, sima MPEG adat.
De ezek a 99%-ban ALI-s cpu köré épített boxok nem a konkrét kódolt adatfolyamot rögzítik, amit amúgy a kártyával dekódol a box, hanem a már kódolás mentes, de CPU/box által rárakott védelemmel menti az USB-re a videót. Erre van program, ami bizonyos boxnál dekódolni tudja ezt a cpu-s kódot PC-n. És ehhez az előfizetői kártyának már semmi köze így nincs. -
garga01
őstag
válasz
Doky586 #19421 üzenetére
Szia. A kártyával nem fogsz semmire se menni a PC-n, mert a box a rögzítéskor saját kódot rak rá (processzor alapján). Az Amiko boxokhoz volt egy program, ami dekódolni tudta a TS file-t (illetve érdemes a TS Doctor nevű programot futtatni, sok szemetet ki tud pucolni). Este utána nézek, mi ez a program, le van másik gépemen mentve. Ha ALI-s processzor van a boxodban, jó eséllyel műküdhet a program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest