- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3DMark Vantage eredmények
- Teclast Tablet Topic
- Everest / AIDA64 topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevyhard
csendes tag
válasz
soldner #10642 üzenetére
Hello,
Én is az optibox és az alma között vacilálok. Nekem főleg a rögzítés lenne fontos. Már majdnem ott tartottam, hogy a pc-be vegyek kábeltunert, de azt alvó állapotban kell hagyni. Visszanézéshez meg be kell kapcsolni a gépet. Ráadásul a pc-s dvb-c tuner is 20e körül van, mint az alma C2200.
Kedves soldner!
Megköszönném ha pontosítanád tapasztalataidat az említett készülékek (stb-k) lejátszási problémái ügyében. Mivel nem boldogult? MKV? A lejátszókra is felrakják külön az ikont, de akkor minek?
Amennyiben a felvett anyag pc-n nem visszajátszható, akkor inkább tényleg pc-s tuner.
(Teszem azt reklámot kivágni, stb.)Nem elhanyagolható az sem, hogy a youtube is fut rajtuk, amiért ismét nem kapcsolnám be a pc-t. Itt persze hozzá kell tenni, néhol azt írják egyes készülékek billentyűzettel is használhatók, máshogy nem is használnám.
És ott van a DLNA a gekko-ban, amiért az is szimpi. A felvett tv adást utána bármin le tudnám játszani, de ha nem is azt mást, pl: okostelefonon.:-)Előre is köszönöm a véleményed, véleményeket.
-
-
zsigus
őstag
válasz
soldner #10631 üzenetére
Annyira nem vagyok otthon a műholdas box témában, de azt tudom hogy a legtöbb cucc amibe (ma már kényszerből) teszek médialejátszót, de nem ez a fő funkciója, sokkal gyengébben teljesít a médialejátszásban. Pl. a TV nagy többségének sz*rt sem ér a beépített médialejátszója. Abban sem vagyok biztos, hogy támogatja a 24p-t (a TV-k lejátszója nem támogatja), hangsávok kezelésénél is lehetnek problémák stb. stb.
A felvett anyagokat ugyanúgy fogod látni mint ha élőben néznéd, ha képes a felvételre vissza is tudja játszani, de normális lejátszónak nem jók ezek szvsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest