- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevyhard
csendes tag
válasz
soldner #10642 üzenetére
Hello,
Én is az optibox és az alma között vacilálok. Nekem főleg a rögzítés lenne fontos. Már majdnem ott tartottam, hogy a pc-be vegyek kábeltunert, de azt alvó állapotban kell hagyni. Visszanézéshez meg be kell kapcsolni a gépet. Ráadásul a pc-s dvb-c tuner is 20e körül van, mint az alma C2200.
Kedves soldner!
Megköszönném ha pontosítanád tapasztalataidat az említett készülékek (stb-k) lejátszási problémái ügyében. Mivel nem boldogult? MKV? A lejátszókra is felrakják külön az ikont, de akkor minek?
Amennyiben a felvett anyag pc-n nem visszajátszható, akkor inkább tényleg pc-s tuner.
(Teszem azt reklámot kivágni, stb.)Nem elhanyagolható az sem, hogy a youtube is fut rajtuk, amiért ismét nem kapcsolnám be a pc-t. Itt persze hozzá kell tenni, néhol azt írják egyes készülékek billentyűzettel is használhatók, máshogy nem is használnám.
És ott van a DLNA a gekko-ban, amiért az is szimpi. A felvett tv adást utána bármin le tudnám játszani, de ha nem is azt mást, pl: okostelefonon.:-)Előre is köszönöm a véleményed, véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Temu
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged