Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Toto2000

tag

válasz csendes #14339 üzenetére

Köszönöm szépen mindenkinek!

Kb. 10 óra el****sa után sikerült életet lehelni a cuccba. Az volt a megoldás, hogy az Azurewave VP-7070-es "friss" driverét telepítettem (1.0.8-as verzió) és a DVBViewer Pro 5.1-et használom. Így már tökéletesen működik, vagyis kikódolja az adásokat. A drivert ebből a csomagból kell kibányászni: [link]

Megjegyzem, hogy a Homesys továbbra is képtelen érzékelni a CAM modult, a 4.50 sehonnan sem tölthető le, a 4.54 és a 4.46 meg zéró eredmény. Nem értem, hogy miért van körülötte ekkora hype (úgy tűnik, hogy már nem is támogatott termék, honlapja sincs). Ez azért szomorú, mert egész megszerettem a felületét, még használnám is, dehát a Kártya menünpont továbbra is tök üres.

Most csak az alábbi két kisebb gond maradt:
    - A távirányítót nem lehet sehogysem működésre bírni. Próbáltam külön a HID eszköz driverét cserélgetni minden létező variációban, de semmi. Tegnapelőtt még a teljesen gyári beállításokkal a DVBViewert tudtam irányítani vele... Most meg hiába próbálom a beállításokon belül "tanítani" a DVBViewer-t, nem érzékeli, hogy nyomkodom a távirányítót. (a homesys sem irányítható vele most) Lehet valahogy tesztelni, hogy veszi-e egyáltalán a jelet?
    - Az az érdekes jelenség figyelhető meg, hogy a Thomson beltéri antennám, ha ki van kapcsolva akkor kb. 60-70%-os jelszint mellett gyakorlatilag tökéletes élményt nyújt, míg ha bekapcsolom, akkor gyakorlatilag nem működik (folyton szétesik a kép, leesik nullára a jelerősség). A bekapcsolással nem az erősítőt kapcsolom be, ami éppen arra szolgálna, hogy még jobb és stabilabb legyen a jelerősség? Egyébként fullra tekerve ment pénteken egész este, akkor még nem volt ilyen háklija...

Új hozzászólás Aktív témák