- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto2000
tag
válasz
csendes #14339 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kb. 10 óra el****sa után sikerült életet lehelni a cuccba. Az volt a megoldás, hogy az Azurewave VP-7070-es "friss" driverét telepítettem (1.0.8-as verzió) és a DVBViewer Pro 5.1-et használom. Így már tökéletesen működik, vagyis kikódolja az adásokat. A drivert ebből a csomagból kell kibányászni: [link]
Megjegyzem, hogy a Homesys továbbra is képtelen érzékelni a CAM modult, a 4.50 sehonnan sem tölthető le, a 4.54 és a 4.46 meg zéró eredmény. Nem értem, hogy miért van körülötte ekkora hype (úgy tűnik, hogy már nem is támogatott termék, honlapja sincs). Ez azért szomorú, mert egész megszerettem a felületét, még használnám is, dehát a Kártya menünpont továbbra is tök üres.
Most csak az alábbi két kisebb gond maradt:
- A távirányítót nem lehet sehogysem működésre bírni. Próbáltam külön a HID eszköz driverét cserélgetni minden létező variációban, de semmi. Tegnapelőtt még a teljesen gyári beállításokkal a DVBViewert tudtam irányítani vele... Most meg hiába próbálom a beállításokon belül "tanítani" a DVBViewer-t, nem érzékeli, hogy nyomkodom a távirányítót. (a homesys sem irányítható vele most) Lehet valahogy tesztelni, hogy veszi-e egyáltalán a jelet?
- Az az érdekes jelenség figyelhető meg, hogy a Thomson beltéri antennám, ha ki van kapcsolva akkor kb. 60-70%-os jelszint mellett gyakorlatilag tökéletes élményt nyújt, míg ha bekapcsolom, akkor gyakorlatilag nem működik (folyton szétesik a kép, leesik nullára a jelerősség). A bekapcsolással nem az erősítőt kapcsolom be, ami éppen arra szolgálna, hogy még jobb és stabilabb legyen a jelerősség? Egyébként fullra tekerve ment pénteken egész este, akkor még nem volt ilyen háklija...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest