Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto2000
tag
válasz
csendes
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kb. 10 óra el****sa után sikerült életet lehelni a cuccba. Az volt a megoldás, hogy az Azurewave VP-7070-es "friss" driverét telepítettem (1.0.8-as verzió) és a DVBViewer Pro 5.1-et használom. Így már tökéletesen működik, vagyis kikódolja az adásokat. A drivert ebből a csomagból kell kibányászni: [link]
Megjegyzem, hogy a Homesys továbbra is képtelen érzékelni a CAM modult, a 4.50 sehonnan sem tölthető le, a 4.54 és a 4.46 meg zéró eredmény. Nem értem, hogy miért van körülötte ekkora hype (úgy tűnik, hogy már nem is támogatott termék, honlapja sincs). Ez azért szomorú, mert egész megszerettem a felületét, még használnám is, dehát a Kártya menünpont továbbra is tök üres.
Most csak az alábbi két kisebb gond maradt:
- A távirányítót nem lehet sehogysem működésre bírni. Próbáltam külön a HID eszköz driverét cserélgetni minden létező variációban, de semmi. Tegnapelőtt még a teljesen gyári beállításokkal a DVBViewert tudtam irányítani vele... Most meg hiába próbálom a beállításokon belül "tanítani" a DVBViewer-t, nem érzékeli, hogy nyomkodom a távirányítót. (a homesys sem irányítható vele most) Lehet valahogy tesztelni, hogy veszi-e egyáltalán a jelet?
- Az az érdekes jelenség figyelhető meg, hogy a Thomson beltéri antennám, ha ki van kapcsolva akkor kb. 60-70%-os jelszint mellett gyakorlatilag tökéletes élményt nyújt, míg ha bekapcsolom, akkor gyakorlatilag nem működik (folyton szétesik a kép, leesik nullára a jelerősség). A bekapcsolással nem az erősítőt kapcsolom be, ami éppen arra szolgálna, hogy még jobb és stabilabb legyen a jelerősség? Egyébként fullra tekerve ment pénteken egész este, akkor még nem volt ilyen háklija...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann