- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Flashget #19402 üzenetére
Olcsó (10-20eFt-os) kategóriában nem találsz már olyan új boxot, aminek a kódolt adás felvételét PC-n meg tudod nézni, ezért írtam, hogy olcsó boxok. Az Enigmásak között és a fejlettebb egyéb Linuxos eszközök között vannak csak olyanok, amik a kódolt adást kódolatlanul rögzítik. Lehet, hogy tévedek, de akkor majd kijavítasz vagy kijavítanak, esetleg egy konkrét típus megírásával.
-
válasz
Flashget #19353 üzenetére
Olyan az enyém is, T2/C. Ami fura, mert nem mindég csinálja. Pl. a héten nem volt vele gond. Arra gondoltam, hogy a 220-on keresztül kap valami jelet, ami kiakasztja, de elég meglepő dolog lenne. Arra is gondoltam, hogy a magyar nyelv nem tetszik neki, de angolra állítva is lefagyott 23:00-kor. Ráadásul felvétel közben. A többi nappon nincs gondja, rendben működik a felvétel.
-
farkas-j
őstag
-
garga01
őstag
válasz
Flashget #19325 üzenetére
Amikon full dump-ot lehet menteni (azaz teljes firmware-t), ezt érdemes is egy új sw felrakása előtt. Ha elszáll a box az eredetivel javítható (akár közvetlen flash-be írással).
A kínai boxon van, amin lehet teljes dump-ot menteni, majd megnézem nekem mi van lementve. De szinte mindegyiken van soros port is, csak nincs kivezetve, a CPU körül vagy forrpontok vannak, vagy egy csatlakozó hely, ahova az rx/tx lábakat kell kötni, van hozzá progi is, amivel be lehet tölteni, háttérképet, távirányítót szerkeszteni mindenféle nyalánkságot lehet.Megkeresem az oldalt és belinkelem majd
De csak vállalkozó kedvűek kezdjenek hozzá, lehet téglásítani a boxot, vagy nem megfelelő táv kóddal nem fog menni a távirányító...
-
farkas-j
őstag
válasz
Flashget #19322 üzenetére
Köszönöm a képeket! Nekem fél évvel korábbi verzióm van. Néztem hogy USB-n ki lehet e menteni a firmware-t. (Az Amiko NEO-n pl ki lehet.) Van USB backup, csak szerintem nem a firmware-t menti. Én megcsináltam mindkét mentést, amiből gondolom az user az a beállításokat, a preset meg a készülék csatorna beállításait menti. Most írtam az eladónak, hogy szeretnék hozzá új firmware-t mert abban már van magyar nyelv. (Szüleim jobban elboldogulnának vele, mert nekik is vettem.) Kíváncsi leszek mi lesz a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest