- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
herrká #20726 üzenetére
Én csak azért javasoltam az Amiko-t mert ismert márka, van hozzá sw támogatás is, pár éves modellekre adnak ki frissítést. Neked az okosított tudásra nincs szükséged, nincs jelentőségse. Ki van rajta cserélve a szoftver, de ezt te is meg tudod csinálni.
De ha raksz be linket mit néztél ki ránézek/ránézünk. Pl. az Alcort én nem javaslom, rengeteget hoztak javítani és úgy megdölgöttek kuka lett a vége. A noname boxoknak általában amúgy macerásan kezelhető szoftvere van, pl. nem tudod átrendezni a csatornákat akár, ilyesmi. -
cof
veterán
válasz
herrká #20721 üzenetére
Több lehetőség is van. Kodi topikban összefoglalóból feltenni az MSRepo-t és telepíteni a Médiaklikk kiegészítőt, vagy ugyanezt Android alatt ahogy írták.
Azt mondjuk nem tudni, hogy milyen korlátozások lesznek majd rajta esetleg. Lehet csak a magyar érdekeltségű események lesznek nézhetőek, passz.
De én maradnék az adapter vásárlásnál inkább ha nem jön össze, az a legegyszerűbb szerintem.
-
cof
veterán
válasz
herrká #20717 üzenetére
Szerintem se kellett volna több topikban is külön szálon vinni a témát, mert csak belekavarodik az ember.
Én viszont elvetnék minden eddigi ötletet és a Thome box-hoz vásárolnék egy adaptert. Feltéve ha megoldható az analóg hang kivezetés, mert csak akkor van értelme számodra ennek az iránynak. Adatok biztos rajta vannak, hány V meg A. Csatlakozója se hiszem, hogy annyira egyedi lenne. Olcsóbban is kijössz mint egy box és antenna vásárlással, aztán meg nem vagy kitéve az időjárás viszontagságainak az antenna miatt, kockásodás, elállítódik az antenna, stb...
-
garga01
őstag
válasz
herrká #20715 üzenetére
Szia!
Maradhattál volna a Mindigtv topikban is
Boxra kaptál tippet, kb. bármelyik használt DVB-T képes vevő jó. Amiko-k egyszerűek, könnyen kezelhetőek. A legtöbbnek van scart/RCA vagy 3,5 Jack kimenete, átalakítóval rá tudod kötni az erősítőre. A jack trükkös lehet, mert 4 pin-es a kimenete, sima sztereó jack->rca nem jó hozzá úgy rémlik, de majd megírom a bekötést.
Antenna terén meg próbálkozhatsz vmi szobaantennával, vagy lepke vagy logpert érdemes venni. Erősítős szerintem fölös, sima erősítő nélküli is elég. 1/2 db bilinccsel lehet ezeket rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged