- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
válasz
garga01 #20753 üzenetére
Igen. :-) Közben rendeltem egyet a jófogásról és már meg is jött. Egyet néztem el, de nagyon! A hangkimenet. S/PDIF. Az erőlködőn meg nincs ilyen bemenet! HDMI megy a projektorra, most azt akarom kipróbálni, hogy a hangot ki lehet közben csikarni a Scarton esetleg? Mert Euroscart - RCA kábelem van. Ha nem, akkor újabb néhány ezres beruházás :-(
-
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Még egy kérdés. Ajanlottatok az Amico boxot használtan. Illetve bármelyik dvb-t box is jó, írtatok. Miben más ez az Amiko használtan, mint a 8-10 ezerért kapható új, igaz nem Amiko, szinte bármelyik webáruházban? Köszönöm
Nem is találtam egyébként használt Amikot, csak a jófogáson - okositva - jelentsen ez bármit is. Azok is 6-8 ezrek, plusz szállítás.
Ha mindegy, akkor bemegyek itt a MM-be, és 9-ert új, garival. Igaz valami ismeretlen "márka". -
herrká
senior tag
Sziasztok! Ide irányítottak. Teraszon projektorozáshoz - csak fhd - keresnék megoldást, hogy az olimpiát és az F1-et tudjam ott nézni. Projektoron van 2 HDMI bemenet, hangnak pedig van egy erősítő, RCA bemenetekkel.
Mindig TV szabadon fogható csatornák jöttek szembe nekem. De amiért ide irányítottak, hogy itt kaphatok segítséget, valami használt box ajánlásra, ami erre a célra elég lehet. Kékes légvonalban kb 20 - 25km, csak azért nem látom a tornyot, mert a szomszéd házának teteje kitakarja. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged