- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChiliChili
tag
"Az olimpia utáni időszakban drámai lesz a HD tartalmak arányának visszaesése, de innen folyamatos növekedéssel számolnak a köztévénél. Az illetékesek számítanak rá, hogy a közvélemény ezt felemásan fogadja majd, de ezek a vélemények eltűnnek, vagy háttérbe szorulnak majd, miután a következő évad 24 már HD-ben érkezik meg, vagy miután egyre több magazinműsor tér át az új formátumra. Hamarosan a mostani SD adáskor látható "gyászkeret" is eltűnik a HD csatornáról, illetve a későbbiekben a külföldi adások eredeti nyelven is elérhetőek lesznek és természetesen ahol rendelkezésre áll, ott 5.1 hangot kapnak majd a nézők a köztévé adását nézve is."
-
Rick4
félisten
ha ez a fórum olyan hozzászólásokból állna amik egy adott kérdésre adott válaszok, akkor haladna előre....valaki feltette a kérdést, hogy nála közel van az adó, de nincs jel, mire más megkérdezte, hogy egyáltalán van-e a közelében sugárzás. erre írtam én, hogy a 22. kerületben lakik, kellene, hogy legyen. nem én lakok ott, csak nem olvasod a fórumot rendesen (vagy olvasod, de nem érted) és marhaságokat beszélsz. más meg még asszisztál is ehhez..
és még te beszélsz a fórum előrehaladásáról..
-
Tesztelo.hu
senior tag
Családi házról van szó, nem örülnék neki, ha rátenne valaki egy mobiltornyot.
Egyébként pontosan itt vagyok: [katt]Az lehet, hogy a tetőantenna nem pont az adó felé néz, de nem arról volt szó eredetileg, hogy a digitális adást sokkal jobban lehet venni? Mert a tetőantennán az analóg adások jól jönnek. Majd ha lesz időm, megvizsgálom azt a tetőantennát, tudom-e forgatni...
-
nemtommi
senior tag
Pár hónapja van T-Home két tévéhez, addig egy rablóbanda kábeltévé volt.
Antenna mióta itt élek, nem volt a házon, azaz a tetőtérben találtam egy bilincset, amire valszeg réges-rég egy antenna lehetett felszerelve.
Ez most direkt a tuneremhez lett volna beüzemelve, de most már kezdem ebben is elveszteni a bizalmamat, mivel még az analóg adásokat is gány módon (f-f) veszi.wasserman: a jelenlegi beltérimen is van, de nem segített
jahh igen, a lecsupaszított kábelt is próbáltam már...igaz 3m csupaszítás után meguntam
-
Tesztelo.hu
senior tag
"Úgy gondolom, ha Budapesten vagy, és szerinted benne van a teszt sugárzás körzetében, akkor viszonylag olcsón vehetsz egy DVB-T képes tv-tunert, meg egy szobaantennát, ha nincs a tetőn, és máris csodás minőségben nézheted az olimpiát."
De akkor vajon miért nem megy nálam? A XVII. ker. bőven benne van, és semmilyen antennával nem megy 10% fölé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest