- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tesztelo.hu #371 üzenetére
Hallottam már, sőt, láttam is olyat, hogy egy családi ház tetejére telepítettek mobil cella átjászó tornyot
A közelben csak családi ház volt, és állítólag a mérnökök pontosan kiszámították, hogy annak a háznak a tetejére kell tenni, hogy optimálisan beszórhassa a környéket.
A tulajdonosok meg bazi jól jártak, mert valami több százezret kapnak havonta, és még a térerejük is mindig maxNah, de az azért fontos dolog, hogy a tetőantenna az adó felé nézzen. Nem tudom, hogy "sokkal jobban lehet venni"-ről volt-e szó, de arról biztosan, hogy nem kell a régi antennákat lecserélni, csak egy set-top-box kell és már lehet is minden élvezni mindenféle átkábelezés meg átalakítás nélkül.
Szerintem az azért elnézhető, hogy a jobb digitális adásokért kicsit jobban oda kell figyelni az antenna pontos belövésére.
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Tesztelo.hu #371 üzenetére
Hát Rákoshegy elég magasan fekszik, ha csak nem a gödörben vagy...
Most még mindig kisérleti az adás, kisebb az adóteljesítmény. Később sokkal jobb lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest