Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
válasz
ps_feri #8338 üzenetére
Hali!
Bocs, hogy beleugatok de szerintem a beltérid AV kimeneteit (sárga, fehér, piros) kösd be egy analóg tunerkártya megfelelő bemeneteibe, aztán a tunerkártya progijával rögzítesz. Én erre a célra Leadtek karit használok.
Több felvételi profil is van a szoftverében (PVR2), melyekkel a méretet és minőséget lehet állítani.
Ráadásul időzíteni is lehet a felvételt. MPG-ben rögzít, amit utána már lehet szerkeszteni.Nem tudom mennyi lehet most egy analóg tunerkártya de szerintem nem sok.
Üdv,
J -
Rick4
félisten
válasz
ps_feri #8338 üzenetére
Egy eszköz se fog neked az eredetitől eltérő, választható méretbe menteni, vagy pedig eredeti méretűbe mentés után azonnal konvertálni is. Vagy kombinálod a HD műsort fogó beltérit egy PC-s tunerkártyával, vagy egy eszközt veszel, akkor az jó megoldás lehet, bár a gépet bekapcsolva kell tartani mindig.
Tehát ha a jelenlegi műsort beküldöd RCA-n egy tvtuner kártya bemenetére, ott már emészthető méretű lesz, már nem tudok értékeket mondani, mert nincsen ilyen kártyám, de a jobb szoftvereknél állítható a a felvétel kép- hang értéke, sok sok paramétere.
Másik megoldás, ha lenne egy olyan műholdvevőd, vagy DVB-T beltérid, amibe pendrive, memóriakártya is dugható, és egy SD-ben sugárzott ATV adást mentesz le rá, (pl mindigTV vagy UPC direct) az a jó megoldás, itt csak annyi, hogy elő kell rá fizetni, cserébe nem fogyaszt a PC nonstop...
Ha most HD-ban nézed, felvenni akár 1-2 órányi műsort is iszonyat mennyiségű helyet igényelne. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged