- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Samott #18453 üzenetére
A megoldás, hogy egy modulban, (amit mi eddig tunernek hívtunk) valójában több vevőegység (tuner) van. Ennek az a jelentősége, hogy csak egy antenna csatlakozóra van szükség, amit belül szét oszt a több hangolóegység (vevőegység, tuner) között. Magyarán több tunert integráltak egy vevőmodulban.
-
nfsu17
veterán
válasz
Samott #11614 üzenetére
"Felvétel egy csatornáról és a Time Shifting egy másik csatornán (opcionális)"
Szerintem ez akkor lehetséges, ha egy adott MUX-on (TP-n) belül van a két csatorna.
Magyarán: adott mondjuk a 354Mhz. Ezen ugye lehet akár 10 SD csatorna is. Nálunk azt hiszem pont ennyi van. Bizonyos boxok akár az egész MUX-ot is feltudják venni, azaz mind a 10 csatornát egyszerre és visszanézéskor te választod ki melyiket akarod nézni. Mindigtv-vel is lehet ilyen csinálni.
Tehát ha az m1, m2 a 354MHz-en van, akkor felveszed az m1-et és nézed az m2-őt.
Ha az m1 a 354-en van, az m2 a 794-en, akkor nem megy a dolog, talán ezért "opcionális".Nekem Golden Media 9080-asom van dvb-c tunerrel és elégedett vagyok vele. Az újabb softokkal már tud avit, mkv-t is játszani, de nekem még nincs ilyen sw-em.
-
upszilon
őstag
Az a lényeg, hogy nemsokára jön az Avidemuxból az új, 3.0-ás verzió. Az fogja tudni. Most a 2.5.4-es van, de az nem tudja a fullHD-s mp4-es anyagot. Viszont az összes többivel tökéletes!
Egy dolgot ajánlok a figyelmetekbe még: Kell a Mediainfo, mert mással nem tudtam kiíratni a hangcsúszás (Avidemuxban korrigálható) értékét, csak vele.
-
nfsu17
veterán
Legalább Nálad megy.
Beszéltem olyannal is, akinek meg a tsdoctor vágó része megy jól, azaz nagyon pontosan tud vele vágni. Kipróbáltam, nekem azzal sem pontos.
Beleszólhat a dologba, hogy ki mivel vesz fel, milyen beállításokkal? Szerintem nem, hiszen felvevéskor semmit nem lehet beállítani, max hogy mi legyen a kimeneti formátum. Ha meg mégis beállítod, hogy mondjuk legyen a hang mp3, akkor az már átkódolás, az meg nem a nyers stream.
-
nfsu17
veterán
...Smart Cutter for DV and DVB (van belole ingyenes, de az vizjelezi a vagott videot)...
Ez a progi nekem soha a büdös életbe nem ott vágott, ahol én mondtam neki. Szerintem kutya füle ez a hangzatos "frame accurate cutting", kb annyit ér, mint a sokkal szerényebb és full ingyenes h264 ts cutter. De ha Nálad jó volt, akkor írd le hogy csináltad és nekiesek mégegyszer.
MKV-ba viszont meg nem sikerult 1080i50 videokat bemuxolnom hiba nelkul (allitolag az mkv nem kezeli jol az 50i tartalmakat).
Ez alatt azt érted, hogy nem tömöríted újra, csak mkv-ba csomagolod a már felvett képet és hangot?
Nekem ez szokott mennyi. Valamivel szétszedem a felvett .ts anyagot, majd mkvmerge-vel újramuxolom, de a 25 fps helyett 50-et kell neki megadni. Nekem így úgy emlékszem ment. Újratömöríteni meg nem nagy kunszt, arra van ezer progi, csak időigényes, jobb minőségű nem lesz, de legalább ki lehet vágni akkor már a reklámokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest