Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
A h264tscutter simán vágja a több audios folyamokat. Most vettem fel m2-ről, video+mp2+ac3+ttx. Beolvasta, vágta, lejátszáskor ott van mind2 audio. Ettől függetlenül volt már, hogy elszállt a progi, valószínű hibás résznél száll el, amit akár szabad szemmel észre sem veszel, de mondjuk tsdoctor meg kiszúrja.
Az ac3-at érdemes meghagyni, de nagy jelentősége nincs, nem 5.1 egyik sem, így nagy különbség nincs köztük. Mp2 amúgy az, nem mp3.
VLC-vel lehet még teljes muxot felvenni, ha vki akarná.
Én SmartDVB-vel veszek fel és itt is kitudom választani a hangsávokat. Még az LCD tévénken is. Ott az ac3 kicsit hangosabb, szgépen meg halkabb.
A tsdoctor jó cucc, csak 30 napos, az meggyógyítja a felvételt, meg vágni is lehet vele, bár én még nem jöttem rá hogy, de úgyis lejárt, nem tudom feltenni újra. Lényegtelen.
-
Furi, mert progdvb-el lehet váltogatni az ac3 és mpeg hang között. Mindkettőn szól a műsor, szóval nem kamu sávok. Valószínű programfüggő, hogy ebből melyik stream-et és hogyan teszi a ts fájlba. Pl. ProgDVB-ben van olyan opció, hogy mind1ik hangsávot tegye bele. Érdekes, hogy akkor is panaszkodik a tsmuxer, hogy az 1ik hangsávot nem ismeri, pedig utánna szépen szétszedi a videót, és a 2 hangsávot. Sztem ez vmi bug lehet a tsmuxer-ben.
ProgDVB-ről jut eszembe. Az EPG miért csak időpontokat és műfajt mutat? Miért nem a rendes műsorcímet írja ki?[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
m_kovacs
tag
Elnézést, nem gondoltam kellően végig,mert én csak
ritkán találkozom vele, nekem természetes hogy a TS-ben csak egy hangsáv van.(Dvbviewert használok felvételre)Ha ritkán az Alcor 1500 STB-vel készítek felvételt, akkor előfordul(csatornától függüen) hogy több hangsáv van a TS-ben. Ekkor nekem is hibát jelez a
H.264 Ts_cutter. A tsMuxer GUI vel új TS-t készítek,amiben csak egy hangsáv marad. Ekkor már
tudom vágni a Ts_cutter-rel.
Az Mkvmerge nekem nem kezeli a TS állományt,és nem is találom benne a vágási funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest