Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
opera11
tag
válasz
Bogyó bá' #6581 üzenetére
Még szép, hogy a gyári programhoz képest kell reszelni, de:
Mi az, hogy nincs ablakos mód, akkor az alábbi kép, hogyan készült szerinted? Az F11 pedig mire való?
Távirányító: Leadtekhez direkt van egy távirányítós progi, amivel beállítható bármilyen program vezérlése, a legegyszerűbb a gyors gombokat megtanítani neki. -
zhagyma
őstag
válasz
Bogyó bá' #6581 üzenetére
Én is kipróbáltam, regisztráltam. Gondolom mivel a HybridBox front-end szoftverének készült, ezért van a teljes képernyős mód. A lassúság oka a csatornváltás esetén a csatornák előnézeti módjából ered (mindig hangolja a tunert). A DVBViewer-hez képest nagyon lassú ... Ennek ellenére "hülyeség álló" a program és szépen vezeti az elsőbálozó felhasználót.
Ui.: C2D T9400 2.53 GHz / 4 GByte DDR2 / Intel GMA X4500 MHD IGP / Win7_x64. Azt nem tudom egy HybridBox-n (Atom + ION) mennyire hasíthat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest