Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Milyen tunered van? Ha van újabb driver hozzá, akkor érdemes lehet megpróbálni.
Win7 64bit alatt leadtek dvb1800h és az olcsó kínai dongle is szépen megy vele. Neten keresztül streameltem is velük az adást. Megesett hogy elszált a vlc streamelés közben, de ez akkor volt amikor rossz volt a vétel.A kékhalál inkább driver problémára utal szerintem.
Az usb tunert linux alatt és xp alatt is próbáltam (vmware virtuális gépben
és linuxot igazi gépen is ).A prociterhelés sem volt nagyon vészes. Igaz erősebb gépen próbáltam. Az adások közti különbség lehet a számára kevés teljesítmény miatt van. Ha rosszabb a vétel, akkor is jobban terheli a procit és néha el is szálhat a vlc tőle. Régebbi gépemen például jobban ment a hd adás, mint a tv2/rtl ... ennek az volt az oka, hogy az általuk sugárzott hanggal nehezebben boldogult a gyári progi.
-
premete
veterán
A HD jóval igényesebb, nálam is a HD esetén a 2.4-es proci gyakran 2527 Mhz-en fut, igaz kb. 30 % processzorterhelés mellett, amíg a nem hd adások 800-1600 Mhz-en, 20 % cpu terheléssel.
Vannak furcsaságok, nekem például a dvbdream alatt a nem hd adásoknak nincs hangja és a kép is gyakran kimerevedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és linuxot igazi gépen is ).
wassermann