Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Igazad van, nem mpeg2, hanem Mpeg4-es .ts fájlokat csinál nekem is a DVB-C -n keresztül felvett programokból.. Sejtettem, hogy nagyon melós dolog és h normális programok még nem nagyon vannak erre.
Érdekes hogy a Digisport HD adása nekem tűélesnek tűnik a tv-n, a hardverem elvileg elég erős a felvételhez is, mert PhenomI X4-es CPU terhelése nem vészesen magas, de mikor felvételről nézem vissza minhta kicsit a mozgó emberkék - részek vizszintesen kissé elmosodnának, mástol kapott ts felvételen is tapasztaltam már ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann