Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
asadasad22
üzenetére
Szia, hírtv/atv kódolva van, csak előfizetői kártyával, hozzá használható beltérivel megy. A kártyát szerintem még nem is árulják.
-
nrc
tag
válasz
asadasad22
üzenetére
MinDig TV teszt 1-2 név normális, most (még) így hívják az m1, m2-öt.
Atv és Hírtv kódolt, ha nincs hozzá kártyád, akkor nem is lesz kép vagy hang. Az EPG viszont elvileg működik.
Nálam is eltérő antenna pozícióban tudom a legjobb minőségben venni a két frekvenciát, de ez csak néhány fokos elforgatást, illetve előre-hátra döntést jelent.
Ilyen drasztikus különbség nem jelentkezik, hogy az egyik frekvenciát csak olyan pozícióban találná meg, amiben a másikat nem képes befogni. Van olyan köztes beállítás, ahol a jelminőség nem megy 98% alá egyik csatorna esetén sem.
Hasonló jelenséggel csak analóg esetén találkoztam, ha az antenna nem megfelelően volt beállítva a vízszintes polarizációt használó sugárzáshoz.
Külön érdekes, hogy nálad az alacsonyabb frekvencián sugárzott adás tűnik a gyengébbnek.
Ha az antenna típusát leírod esetleg az is segíthet.
-
ati2
őstag
válasz
asadasad22
üzenetére
Olvas már vissza egy kicsit, ATV + HIRTV kódolt.
Az antennát helyét meg TSREADER-el kell kimérni, hogy hol a legerősebb a jelszint.Pontosan milyen antennád van, mert nekem a strong DVB-T kültéri egy kalap szart sem ér.
A tányéros szobaantenna meg mindent fog, max helyezgetni kell az ablakban, hogy melyik frekvencia jöjjön jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Új Philips Saeco GranAroma SM6580/00 2 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann