- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha egyet sikerül kézzel belőni, akkor lehet a network discovery-vel felveszi alapból a többi muxot is (telekomnál így megy). Mindigtv esetén meg ezt érdemes felvitel előtt tiltani, mert mindenféle helyben nem fogható muxot is felvesz. De kábeltévén nagy segítség.
Nem tudom hány éve használom már a tvheadendet, de a scan még elkerülte a figyelmemet
Lehet mert én stabil 4.0.9 -est használok.Ja hogy az a scan, most értettem meg csak. Azt hittem a frekvenciát keresteted vele. Az a force scan csak annyi, hogy a már beállított muxon (=frekvencia és paraméterek) lefrissíti a csatornalistát. De ha rosszak a paraméterek, akkor természetesen nem fog találni. Ez akkor jó, ha pl változik a csatorna neve vagy cserélgetik a kép-hangsávok pidjeit. Mindigtv esetén gyakori a kavarás, van amit magától lekezel, de van amikor kell egy force scan és takarítás.
A symbol ratenél figyeljetek arra, hogy a 6000 az ksym, szóval ha sima sym kell akkor az ezerszeresét kell beírni. Frekvenciánál szintén. Figyelni kell a mértékegységre

Erre tippelek, elsőre én is benéztem anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen autót vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Lehet mert én stabil 4.0.9 -est használok.
wassermann