- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
Amikor a Digi kalamajka volt nálunk feltünt, csak a nappaliban levő HT-PC működik többé kevésbé rendesen. Akkor raktam át a Delockot egy másik gépre amiben egy PCI Technotrend tuner ment.
A Technotrendet letiltottam és bedugtam a Delockot. Elindult a Win telepítő és feltelepített "valamit". Mikor DvbViewert (jogtiszta) elindítottam persze se kép se hang. Kijelöltem neki a Dvb-C "valamilyen" tunert és ha jól emlékszem a program újraindítása után minden további nélkül működött. Nem kellett hangolni vagy bármit is tenni vele.
Én is meglepődtem, mert megjelent az összes csatorna és némi kockásodás árán lehetett vele tévézni.
Aztán hála Digis szerelőknek helyreállt a rend és minden visszakerült a helyére.
Viszont a HT-PCben nem szereti, ha másik USB aljzatba dugjuk mint ahonnan először telepítve lett. Nem néztünk utána, bár szerintem megoldhtó lett volna, ha utánajárunk.
No..........ezért gondolom, hogy a Delock nem rossz választás és az is lehet, hogy az occo kínai tunernek sem fogsz örülni.
Tehát, a kérdésedre is válaszolva szerintem legalább is Win7 alatt bármelyik BDA drájverrel mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest