Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
Gróf... #15518 üzenetére
"A Nagy kérdés, hogy gyárilag hulladék, vagy ez a konkrét darab hulladék?"
Én évek óta használok TBS dvb-c tunert és kifogástalanul működik. Szerintem a konkrét darabbal van gond, amit ki kell cséltetni a gyártóval egy jól működő ugyan olyan típusú darabra. Felesleges küzdeni vele.
-
csendes
addikt
válasz
Gróf... #15518 üzenetére
A földhurok leválasztó bekötésével a jel-zaj viszony feltehetőleg javult, de az nem zárható ki, hogy a jelszint néhány dB-t esett. Ami még az STB-nek elég (~40dBuV) [link], az USB-s vagy PCI-E tunernek már nem biztos. Milyen jelszintet mértek? Ha nincs 55 dBuV fölött, akkor lehet, hogy egyszerűen kellene egy erősítő a tuner elé.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Gróf... #15518 üzenetére
Igen, miután rákerestem az előzményekre, vagyis a hozzászólásaidra, akkor láttam, hogy te voltál, aki múltkor pattogott itt.
Félrebeszélsz egyébként már megint, de nem fogom többször elmagyarázni.
Majd a TV-szervizemben megkérdezem a főnökömet (vagyis engem), hogy ki a szakember, ne fárassz már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest