Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
JEEMBO
üzenetére
A Wayteq-menüben ugyanúgy szerepel a YUV, de attól még az csak SD-kimenet, méghozzá kompozit állásba teszi a TV-t. RGB-állásban pedig RGB.
Tulajdonképpen az lenne furcsa, ha HD-jelet adna ki, hiszen attól kifeküdne egy képcsöves TV. Miközben az emberek épp TV-hez vásárolják, nem monitorhoz.
Monitort kétfélét is próbáltam rá, az egyik meglehetősen mindenevő: [link]
Kábelt az előzmény szerint kötöttem be. Beállítottam YUV, majd RGB-re is, de semmi. De ez nem is meglepő, csak a biztonság kedvéért ellenőriztem, miután nekem a konyhában erről megy a CRT TV, ami nyilván nem menne, ha HD-jelet adna ki a SCART.
-
repvez
addikt
válasz
JEEMBO
üzenetére
Megnéztem ezt a típust is,de Netre is csak ugy tudnám kötni,ha külön veszek hozzá wifi sticket ami lefogná az egyetlen SB foglalatot ,ihy más eszközt nem tudnám hozzákapcsolni,fájl típusokban se támogatja a flac kiterjesztést ,pedig van néhány albumom abban.
Nekem inkább a netes funkciók számítanak,mint a TV,de az is legyen benne néhány müsor miatt (forma1)Egyéb negativ észrevétel a realtek chipről az elavultságon kívul ami a használhatóság rovására mehetne tud valaki?Mert pénteken lehet megejteném a vásárlást. ha addig nem találok jobb altelnatívát .
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- További aktív témák...
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann