Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BIOS topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
JEEMBO #14284 üzenetére
A Wayteq-menüben ugyanúgy szerepel a YUV, de attól még az csak SD-kimenet, méghozzá kompozit állásba teszi a TV-t. RGB-állásban pedig RGB.
Tulajdonképpen az lenne furcsa, ha HD-jelet adna ki, hiszen attól kifeküdne egy képcsöves TV. Miközben az emberek épp TV-hez vásárolják, nem monitorhoz.
Monitort kétfélét is próbáltam rá, az egyik meglehetősen mindenevő: [link]
Kábelt az előzmény szerint kötöttem be. Beállítottam YUV, majd RGB-re is, de semmi. De ez nem is meglepő, csak a biztonság kedvéért ellenőriztem, miután nekem a konyhában erről megy a CRT TV, ami nyilván nem menne, ha HD-jelet adna ki a SCART.
-
repvez
addikt
válasz
JEEMBO #14284 üzenetére
Megnéztem ezt a típust is,de Netre is csak ugy tudnám kötni,ha külön veszek hozzá wifi sticket ami lefogná az egyetlen SB foglalatot ,ihy más eszközt nem tudnám hozzákapcsolni,fájl típusokban se támogatja a flac kiterjesztést ,pedig van néhány albumom abban.
Nekem inkább a netes funkciók számítanak,mint a TV,de az is legyen benne néhány müsor miatt (forma1)Egyéb negativ észrevétel a realtek chipről az elavultságon kívul ami a használhatóság rovására mehetne tud valaki?Mert pénteken lehet megejteném a vásárlást. ha addig nem találok jobb altelnatívát .
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Haditechnika, harcászat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jövedelem
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest