- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Nekem ilyesmim van: [link] Nem egy drága cucc, és ha elég geek vagy a szobában is felteheted a falra
Nálam jó ideig így volt az albérletben
Gyanítom hogy egyébként is erősebb egy ilyen mint egy szoba antenna, én mondjuk nem is nagyon vennék olyat (amit eddig láttam az sosem adott tiszta képet; azért a digitálisnál sem árt ha a jó minőségű jelet fogsz). Még ha panelban laksz is meg lehet oldani kis kreativitással hogy kívülről az ablakkeretre felfogatod ha a tetőre nem is engedik tenni vagy nem megoldható. Nálam egy cső folt feltéve később két menetszárral aminek átfúrtuk az ablak keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 2021(M1 Pro) 16GB RAM / 512GB SSD / 273 ciklus prémium gép!
- Apple MacBook Pro 16" 2021 (M1 Pro) 32GB RAM / 512GB SSD / 3456X2234 Retina XDR
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nálam jó ideig így volt az albérletben
Gyanítom hogy egyébként is erősebb egy ilyen mint egy szoba antenna, én mondjuk nem is nagyon vennék olyat (amit eddig láttam az sosem adott tiszta képet; azért a digitálisnál sem árt ha a jó minőségű jelet fogsz). Még ha panelban laksz is meg lehet oldani kis kreativitással hogy kívülről az ablakkeretre felfogatod ha a tetőre nem is engedik tenni vagy nem megoldható. Nálam egy cső folt feltéve később két menetszárral aminek átfúrtuk az ablak keretet.
wassermann