Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
garga pista #20635 üzenetére
Köszönöm a választ. Csak egyet. Ez egy helyi tv csatorna volt, és a helyi kábeltv szolgáltatónál volt ez a tv csatorna, de technikai okok miatt nem tudják már megoldani a csatorna hálózatos szolgáltatását. Ők úgy kapják máshonnan készen a dolgokat már, nem tudnak egyénileg csatornát hozzáadni a kínálathoz.
Ekkor eszembe jutott az, hogy egy szabad frekvencián a jelet felküldenénk a koax kábelre. Azt mondta a szolgáltató, hogy ez technikailag akár lehetséges is lehet, de nekik már azok az eszközeik, amivel ezt meg tudják csinálni, nincsenek meg, évekkel ezelőtt tönkrementek/kiszórták őket. Ezért gondoltam arra, hogy valamit apróhirdetéses oldalakon szigorúan pár ezer forintokért megvásáronék, és azzal talán megoldható lenne.
Én csak a technikai részével foglalkozom a dolognak, az engedélyek, szerződések, szerencsére nem az én problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest