- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
-SeveN- #19863 üzenetére
Ez nem (feltétlen) lesz egyszerű dolog, mert pl. a szolgáltató le tudja tiltani, hogy több csatornát kidekódoljon egyszerre a CI modul. Vodafone (exUPC) ezt csinálja biztosan.
Szóval előbb azt kellene kideríteni, hogy a modul enged-e több adót egyszerre.
A másik út amit írtam, ha nincs párosítva a kártya a modullal, akkor sima ügy már. Keress egy ismerőst akinek szintén van modul+kártya és cseréljétek meg a kártyákat, ha utána is megy sima ügy, mert CI modul nélkül egy olvasóban is menni fog.
Viszont én CI modulos külső tunert nem nagyon láttam, esetleg lehet lesz vki aki tud linkelni, de a legtöbb csak egy pendrive méretű stick. Esetleg egy külön CI olvasó jöhet szóba, nem tudom ilyen van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest