Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Külföldön élek és itt még mindig nagyon elterjedt a DVB-S, viszonylag sok csatornát lehet kódolatlanul fogni. Köztük a formula1-et is, amiről gyakran lemaradok, így döntöttem amellett, hogy beszerzek végre egy USB-s DVB-S(2) tunert és akkor rögzíthetem/nézhetem távolról VPN-en az adást. Egy kis Raspberry Pi2 hajtaná meg a streamet. Viszont túl nagy a kínálat és a legtöbb tuner ócska szoftveres támogatással rendelkezik linuxon. Így ami nekem mindenképp kell, az egy open source modul, lehetőleg olyan, ami régi és új kernelekkel egyaránt kompatibilis és bírja a full HD-t. Meg az se lenne baj, ha nem lenne 100°C-os az üzemi hőmérséklete, mivel valószínűleg nem fogok a ki/bekapcsolással vacakolni, hanem állandóan menni fog.
Milyen típust ajánlanátok? Ha lehet esetleg ajánlott beszerzési helyeket is megköszönnék.
Illetve egy tunerrel egyszerre csak egy csatornát tudok nézni, igaz?
A keret max 20k Ft lenne, de ezt igazából erősen becsültem az eddigi guglizás alapján. Ha van olyan tuner, ami felmegy nekem a Holdra is, meggondolom mégegyszer az árat.
Köszönöm!
Edit: Nem tudom ez számít-e, de az is szempont lenne, hogy mindenféle formátumú adással boldoguljon a ketyere. Mpeg2/mpeg4/hevc stb, amik vannak az astrán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest