- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Egyetértek, ha 20k-ért olyan procit kapsz, ami garantált, akkor korrekt a bolt. Én ugyan másik utat jártam be (15k-ért, vettem egy 650-est, amiről fogalmam sem volt, hogy mit tud, a szériaszámoknak sem néztem utána), de nem is megy 1GHz-en, 905MHz a vége.
Nem mintha a P2-266 után ez olyan rossz lenne :-)).
A lap Soltek SL-75KAV-X, ami elsőre nagyon meggyőző, másodikra azért előjön több hibája is. De lesz erről egy teljes teszt a site-on, nem szeretnék többet lelőni..
Ciao,
Parci -
Szia!
Előre tesztelt Duronos boltról nem tudok. Celeron-nal inkább csinálnak ilyet, mert ahhoz aztán tényleg semmi sem kell, beteszi, és kész. Olyan procit, amihez nem kell ceruza, ma már nem nagyon fogsz találni. De semmi gond: megnézed a procit, és ha az L1-es kis hidacskák össze vannak mind kötve, akkor nem szorzólockos a cucc.
Ezt úgy tudod eldönteni, hogy a procira ránézel felülről (a Duron felirat olvasható legyen rendesen, azaz ahogy nézed, úgy álljon jól), és a procimag alatti "hidacskák" közül a bal felső blokkot (L1) megnézed.
De ne félj a cerkázástól, inkább a hűtő fel- és leszerelésénél vigyázz _nagyon_, mert könnyen megsérül a mag.
Alaplap: szerintem 43E Ft-ért (ASUS) nem érdemes lapot venni a 16E Ft-os procihoz. Ha nem sürgős a csere, várj egy picit, jönnek az olcsóbb lapok, vagy az újabb (de drágább) AMD-760-asok. Én inkább egy második generációs KT133-asra szavaznék, az ár miatt.
Üdv,
Parci
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Proxmox VE
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- Revolut
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest