- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
-
Gijon
senior tag
Értem amit írsz, de a dune nem fog dekódolni, max. a nyers adatot továbbítja. Egy arra alkalmas cuccon, meg megszólal. Számítógépen gondolom szoftveresen dekódolja a program amivel lejátszod+lekonvertálja 2.0-ba, de annak a hangnak már nem sok köze van a készítők által megálmodott eredetihez. A bd lejátszó is lekonvertálja, ott kötelező ac3 mag.(pl optikán Dolbynál 640Kb/s,DTS HD-nál 1.5Gb/s), azaz belenyúl a hangba és ezért tud megszólalni a tv-n. Asszem a hddvd-n nem volt kötelező az ac3 core+ahogy írtad az mkv-ban sincs. Szerintem ebben nem a dune a hibás.
-
Gijon
senior tag
Ezt most nem nagyon értem. Szerintem a tv-d nem kezeli a hangot, de érdekes lenne, ha a dtshd-t meg dekódolná. Elég jó, legalább középkategóriás erősítő+hangfalak is kellenek ahhoz, hogy érdemben is legyen hallható különbség. Nem bántásból, de a tv-k csipogói erre nem alkalmasak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest