- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ez akkor lenne igaz ha nem maradna több hely, márpedig ez úgy tűnik, hogy valós, negáltjuk. Eddig sem szerettem az NTFS-t, ezután egyáltalán nem fogom használni, csak a hordozható vinyókon, bár lehet, hogy inkább ExFat-re formázom azokat.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nfsu17
veterán
nekem az első van.
de ha nem megy, hát nem megy, megerőszakolni nem fogom.
csak nem értem, ha sikeresen települ, meg a beállítások között meg is találom, meg frissíteni is tudom, akkor a programok között miért nem találom az ikonját, mert gondolom onnan kellene indítaniexDigi
-
Gijon
senior tag
Értem amit írsz, de a dune nem fog dekódolni, max. a nyers adatot továbbítja. Egy arra alkalmas cuccon, meg megszólal. Számítógépen gondolom szoftveresen dekódolja a program amivel lejátszod+lekonvertálja 2.0-ba, de annak a hangnak már nem sok köze van a készítők által megálmodott eredetihez. A bd lejátszó is lekonvertálja, ott kötelező ac3 mag.(pl optikán Dolbynál 640Kb/s,DTS HD-nál 1.5Gb/s), azaz belenyúl a hangba és ezért tud megszólalni a tv-n. Asszem a hddvd-n nem volt kötelező az ac3 core+ahogy írtad az mkv-ban sincs. Szerintem ebben nem a dune a hibás.
-
Gijon
senior tag
Ezt most nem nagyon értem. Szerintem a tv-d nem kezeli a hangot, de érdekes lenne, ha a dtshd-t meg dekódolná. Elég jó, legalább középkategóriás erősítő+hangfalak is kellenek ahhoz, hogy érdemben is legyen hallható különbség. Nem bántásból, de a tv-k csipogói erre nem alkalmasak.