Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djpundro

    aktív tag

    válasz dh66e #7616 üzenetére

    Legyszives a megoldasra valaszoljatok .Windows rol nem tudom elerni a Dune t ,bekapcsolva SMB a Dunen (ha beütöm \\192.168.178.83 Dune ip t ,nem ertem miert ker USER PASSWORT ot ?) . A Zidoo t peldaul elerem .

    En ertem mire gondoltok .Igen igazad van es ne itelj el ezert ,mert csak igy birtam elerni az eddigieket .Ezt mind azert csinaltam mert tetszik a Dune ,sok reszletben több a Zidoo tol .De ha nem csinaltam volna ,akkor a Dune lehet nem reagalt volna a problemaimra .Elmentem a falig .Most adtam meg neki egy eselyt .Es ha a hibak javitva lesznek ,akkor visszavonom majd a "Floodot" .
    (lehet hisztinek is nevezni az elözmenyeket )
    Ennyi.
    Különben ,lesz ma holnap uj Firmware es meg több formatumot fog tud olvasni mind a Zidoo .Meg mas javitasok is ,peldaul a CEC külön az en keresem volt

    Amugy ezt a valaszt kaptam ma :) Ez az uj Dune Vision os tulajoknak örömöt hoz .Tehat nem csak nekem tettem jot a hisztivel .De ha beteljesül a vagyam ,persze nem lenne szep tölem olyan modon reagalnom viselkednem velük szembe .Akkor mar tapintatosabb kell hogy legyek .
    Lenyeg ,hogy jönnek szep ujdonsagok .

    "Please expect the firmware update very soon, maybe tomorrow, our engineers are currently preparing and debugging it.
    It will include more DV formats supported (more than Zidoo supports in their latest 6.2.0 beta firmware), improvements for HDMI CEC, and some other improvements."

    [ Szerkesztve ]

    Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118

Új hozzászólás Aktív témák