- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem nagyon értem, miért nem frissítették még mindig a drupal.hu-n a 7.19 verzió óta a fordítási linket 7.22-re, pedig már egy ideje megvannak a fordítások...
http://ftp.drupal.org/files/translations/7.x/drupal/drupal-7.22.hu.po
ez lenne a jó cím.
Szóval tényleg a localize.drupal.org-ról érdemes letölteni.Igazából jelezni kéne nekik a hibát a fórumon, de most lusta vagyok.
Amúgy jeleztem már pár hibát, és akkor általában gyorsan intézkedtek, szóval odafigyelnek a visszajelzésekre. Gondolom ez vmiért elfelejtődött, ők is emberek. (és hozzánk hasonlóan kockák)
(#553) Ablakos :
A topic-összefoglalóban lévő szakirodalmakat érdemes lenne megnézned, a Nagy Gusztáv-féle jegyzetek pl. jól összefoglalnak rengeteg dolgot, tök érthetően. Haladóbb témakörökhöz is találhatsz hasznos infókat az ottani linkek között (legalábbis én ezeket tetettem be az összefoglalóba, biztos még számtalan hasznos szakirodalom van Drupalhoz, érdemes is lenne bővíteni a listát (csak mostanság nem Drupalozom aktívan)).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest