-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter #182 üzenetére
Jelen esetben egy list_text-ről van szó.
Én nem próbáltam meg elmenteni a változtatást a figyelmeztetés hatására, csak elkezdtem rákeresni a neten és ott olvastam, hogy nem ajánlatos változtatni. Belenéztem az adatbázisokba, a key|value BLOB-ként van tárolva, gondolom a helyes karakterkódolás miatt, viszont mindegyik node-ban felhasznált value külön-külön le van tárolva, emiatt gyanítom, hogy a változás felül sem írná a régebben létrehozott node-okat.
Nem volt még kedvem teszt adatbázissal kikísérletezni, de úgy látom, elkerülhetetlen lesz.Patterns:
nekem itt annyi látszik, hogy Save configuration, oszt csókolom. Illetve látszott, mert most már megjavult.
Annyit tudok róla, hogy elég megfoghatatlan hiba, kinek ez, kinek az a modul okozza a jelenséget, és jó workaround sem nagyon volt. Nálam mindenesetre a 2.1-es Variables gyógyírt hozott. Remélem ez így is marad.Szerk:
hosszú ideje húzodott már az avatár dolog, kb fél évre feledésbe is merült, de Ndruu segítségével röpke 2-3 hét alatt megvalósult. Egy barátom is elkezdett egy próbát készíteni, de nem rajongtak érte.
Szóval kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest