- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
válasz
Jackal2 #15064 üzenetére
Köszi a segítséget, ma akartam tesztelni, de most meg nem tudom hogy a 20km/h szél mennyire van rá rossz hatással... meg k-index 4
Most csak a gyári kamera felfogatást, meg a caomt raktam rá -> instabil
Levettem a camot, ugyanaz..
Sajna a gyári felfogatáshoz nem vittem szerszámot, nem tudtam levenni, de az már nem nagy súly, szóval én már nem értem... és kezdek belefáradni kicsit.Ugyanakkor nem értem, hogy pár nappal ezelőtt teljesen megpakolva elég jól repült, mondjuk ahoz képest most másik prop van rajta most.
Ha lesz szélcsend, akkor csinálok egy tesztet prop cserékkel, különböző terhelésekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest