Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• csmat

senior tag

válasz Jackal2 #20074 üzenetére

Először is tényleg köszönöm mindenkinek a segítséget, valószínűleg nem fogalmaztam pontosan, de azért pontosítanék pár dolgot (nem kötekedésből):

Először is igyekeztem többször kiemelni, hogy a 50-es keretből szeretném kihozni a leghasználhatóbb megoldást.

1) Tefonos élőkép alatt nem a WFI-t értem, hanem valahogy, ha lehet az 5,8-as rendszerrel átlőni egy normális kijelzőre, ami nem 100e (szemüveg pl). kézen fekvő lenne egy telefon vagy tab, ha lehet rá valami átalakítót tenni, ami veszi az 5,8-as jelet.

2) teljesen egyetértek. Miben van használható baro szenzor a hobby kategóriában?
    3) tudtam, hogy azt csak a drágábbak tudják: „Az jó lenne, ha tudna követni, de gondolom az inkább a 200-as kategória.”
    4)20-30 cm volt (686 –hoz hasonló), bár nem írtam, de a 36 is beleférne. Azt nem tudtam, hogy a stabilitás miatt jobb a minél nagyobb propeller, de soha nem mondtam, hogy 5”-os prop kéne, de igazad van, hogy sok mindennek kell(ene) a hely.

Akkor melyik a jobb, az x1 vagy az xk251, ha van egy 686 FPV szettem és később rágumipókoznék egy akciókamerát Sjcamet vagy Mobiust?
    Vagy mi az a legjobb, amit ki lehet kihozni 50 ből? Egyáltalán érdemes Brushless gépet nézni?
    :R

Új hozzászólás Aktív témák