Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teclast Tablet Topic
- Alienware notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
válasz
Jackal2 #20074 üzenetére
Először is tényleg köszönöm mindenkinek a segítséget, valószínűleg nem fogalmaztam pontosan, de azért pontosítanék pár dolgot (nem kötekedésből):
Először is igyekeztem többször kiemelni, hogy a 50-es keretből szeretném kihozni a leghasználhatóbb megoldást.
1) Tefonos élőkép alatt nem a WFI-t értem, hanem valahogy, ha lehet az 5,8-as rendszerrel átlőni egy normális kijelzőre, ami nem 100e (szemüveg pl). kézen fekvő lenne egy telefon vagy tab, ha lehet rá valami átalakítót tenni, ami veszi az 5,8-as jelet.
2) teljesen egyetértek. Miben van használható baro szenzor a hobby kategóriában?
3) tudtam, hogy azt csak a drágábbak tudják: „Az jó lenne, ha tudna követni, de gondolom az inkább a 200-as kategória.”
4)20-30 cm volt (686 –hoz hasonló), bár nem írtam, de a 36 is beleférne. Azt nem tudtam, hogy a stabilitás miatt jobb a minél nagyobb propeller, de soha nem mondtam, hogy 5”-os prop kéne, de igazad van, hogy sok mindennek kell(ene) a hely.Akkor melyik a jobb, az x1 vagy az xk251, ha van egy 686 FPV szettem és később rágumipókoznék egy akciókamerát Sjcamet vagy Mobiust?
Vagy mi az a legjobb, amit ki lehet kihozni 50 ből? Egyáltalán érdemes Brushless gépet nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest