- 3D nyomtatás
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Blu-ray írót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
azért császár elődöt ne keverjük már ide

mert ő ugye (legalábbis ahogy én tudom) kokain hatása alatt állt, azt pedig ugye mi (mindkét tábor tagjai) nagyon nem szeretjük...
BEE:
távol álljon tőlem bárkinek a lelkivilágába gázolni, ha megbántottalak, bocsánat, legközelebb meghívlak egy hideg sörre (a sör ellen nincs kifogásom, bár nem szeretem, de víz-alkohol arányánál fogva gyakorlatilag szerintem be se lehet tőle rúgni, úgy, ahogy bármely más szeszes italtól - na ezt csak megjegyeztem)
és ahogy már annyiszor hangsúlyoztam ebben a témában, nekem nem a fűfogyasztás büntetése ellen van elsősorban kifogásom, hanem a használók megítélése ellen, és azellen hogy az ismeretlen dolgok automatikusan gyűlöletet váltanak ki egyes emberekből, meg rosszabb esetben csak reflexszerűen tiltakozik olyan dolgok ellen, ami másnak jó, vagy csak egyszerűen annyira birka, hogy azt üvölti, amit a tömeg...
beeboy:
példának is rossz az, hogy esetleg nem büntetnék az alkoholos vezetést
vezetni amúgy sem tud az ország 99%-a, hátmég ha valamilyen tudatmódosítót használ...
Aktív témák
- Gamer PC - RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest