Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
azért császár elődöt ne keverjük már ide

mert ő ugye (legalábbis ahogy én tudom) kokain hatása alatt állt, azt pedig ugye mi (mindkét tábor tagjai) nagyon nem szeretjük...
BEE:
távol álljon tőlem bárkinek a lelkivilágába gázolni, ha megbántottalak, bocsánat, legközelebb meghívlak egy hideg sörre (a sör ellen nincs kifogásom, bár nem szeretem, de víz-alkohol arányánál fogva gyakorlatilag szerintem be se lehet tőle rúgni, úgy, ahogy bármely más szeszes italtól - na ezt csak megjegyeztem)
és ahogy már annyiszor hangsúlyoztam ebben a témában, nekem nem a fűfogyasztás büntetése ellen van elsősorban kifogásom, hanem a használók megítélése ellen, és azellen hogy az ismeretlen dolgok automatikusan gyűlöletet váltanak ki egyes emberekből, meg rosszabb esetben csak reflexszerűen tiltakozik olyan dolgok ellen, ami másnak jó, vagy csak egyszerűen annyira birka, hogy azt üvölti, amit a tömeg...
beeboy:
példának is rossz az, hogy esetleg nem büntetnék az alkoholos vezetést
vezetni amúgy sem tud az ország 99%-a, hátmég ha valamilyen tudatmódosítót használ...
Aktív témák
- iPhone topik
- Fűnyíró topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest