Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
trassher
üzenetére
jah, addig nem is volt gáz, az alagut utáni résszel szivtam.. amikor belenyomtam egy rpg-t a helikopterbe nagy nehezen és még csak füstölni kezdett.. mondom aha fasza, akkor ezt lelöni nem lehet, akkor kövessem v mivan.. de aztán forgótárasbol 3 full tár csak leszedte

[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
ehh most léptem 2006-ba.. de mivel nem olvastam utána, csak elkezdtem játszogatni vele pár hete, és a hangulat magával ragadott, semmit nem tudtam a váltásról.. hát ekkora csavart még hasonló game-ben nem láttam.. ezzel nagyon odavágott bármelyik GTA-nak, grafika ide v oda.. álmomban nem gondoltam, hogy igy feléled a Driver

egyetértek
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én az utolsó pályával szívtam 2 napig, amikor a főgirnyó helikopterét kell lelőni, igazán csinálhattak volna egy demage mater-t az egyik sarokba