Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
uralkodo100
újonc
Na. sikerült belépnem a Boot menu-be. Nekem úgy sikerült, hogy csökkentett módban elindítottam a tabletet majd kikapcsoltam es utána power és hangerő fel gomb párossal be is lépett.
-
uralkodo100
újonc
Nekem is szükségem lenne egy ROM-ra ill hogy kell telepíteni
-
werdy
csendes tag
Szétkaptam és A64 CPU van benne. Ha jól sejtem akkor mehet a kukába...
-
werdy
csendes tag
Én is keresném a Navon IQ7 (szerintem 8Gb-os modell) ROM-ot nagy erőkkel. Recovery menüből adtam neki egy factory reset-et, azóta csak a bootlogo-ig jut. Köszi előre is!
Amúgy honnan derül ki, hogy 2018-as verzió-e?
-
rmartin94
aktív tag
válasz
tibitibi01 #333 üzenetére
Szia.
Nekem az a baj, hogy csak a régebbi iQ7-hez van ROM-om, abból is a 4GB-oshoz, a 2018-ashoz szerintem nem jó ez. -
juszan
csendes tag
Vihar123 fórumtársnak is van!
Olvass feljebb -
juszan
csendes tag
Képek
-
juszan
csendes tag
Szia! Nekem lehet hogy lenne hozzá egy működő ROMom.
Legvégső megoldásnak jó lehet!
Már több ilyen tablet is volt nálam!
Volt ami kijelző cserére volt ami a te problémáddal jött!
Csak a rom csere segített ezen a gondon!
Sajnos nem a gyári rom mert az nincs hozzá, de ezzel működik!
Ha gondolod utána nézek! -
rjozsef38
friss újonc
Sziasztok ,Egy kis segítség kellene,van egy Navon iq7 2018 tabletem ami bekapcsolás után megjeleníti a Navon feliratot és utána mást sem csinál,még a képernyő sem kapcsol ki,töltésnél megjelenik az elem ikon de az is mozdulatlanul ott marad. A recovery menübe be tudok lépni de a factory reset sem segít rajta,az aksit is kikötöttem egy időre de az sem használt semmit,a laptop felismeri kikapcsolt állapotban de csak megjeleníti a nyomtatóknál de nem lehet semmit sem csinálni vele. Firmwaret akartam rátenni hátha azzal menne de a phenix suit nem ismeri fel,ha tudtok légyszi írjatok vmi megoldást,előre is köszönöm
-
Dency01
aktív tag
Hali. Van egy ilyen csodaszerem Android 7-essel. Rootolni szeretném, de nem jön össze sehogy. Próbáltam Kingroot és Kingoroottal is, apk-val és gépről is. Valaki esetleg tudta rootolni és ha igen akkor hogy?
-
beastharvest
csendes tag
Sziasztok Lenne eegy Navon iq7 2018 tabletem ha jól tudom a dps iq7 is ugyan az. az lenne a problémám hogy bekapcsolom. feljön a logo és itt elakad a rendszer. nem indul ujra de nem is jut tovább. hardresetet probáltam de semmi , recoverybe wipe cache/data is megpróbáltam de úgy sincs változás. valami ötlet hogy mit tudnék tenni hogy ismét használható legyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest